Notts County: „Moniz kinevezése bátor húzás, de jól is elsülhet”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.14. 13:09
A Tottenham Hotspur korábbi, a Nottingham Forest jelenlegi középpályása, Andy Reid a Nottingham Post internetes hasábjain vezetett blogjában leírta, az angol harmadosztályban a kiesés ellen küzdő Notts County vezetőségétől bátor döntés Ricardo Moniz kinevezése, ez azonban jól is elsülhet.



„Elismerem, kicsit meglepődtem, amikor megtudtam, hogy Ricardo Moniz vette át a Notts County irányítását. A Tottenhamnél együtt dolgoztam vele, amikor tagja volt Martin Jol szakmai stábjának. Minden edzésen a technikai készségek fejlesztésére törekedett, és ehhez nagyon értett. Soha nem láttam, hogy taktikai jellegű tréningeket vezényelt volna, de az azóta eltelt időben rengeteg tapasztalattal gazdagodott” – írta a 29-szeres ír válogatott játékos.

„Szeretné, ha a játékosok a pályán kívül is szoros kapcsolatban állnának egymással. Ricardo nagyon erélyes, interaktív és jó edző. Néhány klub fél változtatni a bevett szokásokon, pláne ha nem jönnek az eredmények. De előfordul, hogy valaki életerőt és új ötleteket hoz a fedélzetre, amikkel átsegíti a csapatot a holtponton. Remélhetőleg a Notts County problémáira Moniz lesz a megoldás. Bátor döntés a kinevezése, de jól is elsülhet” – tette hozzá Reid, aki a 2005–2006-os szezonban dolgozott együtt Monizzal a Tottenhamnél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik