Newcastle: nagy sztár nem érkezett, védők igen

Vágólapra másolva!
2022.02.01. 07:50
null
Dan Burn szerződtetésével zárta a Newcastle a téli átigazolási időszakot (Fotó: Newcastle United FC)
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United a hivatalos oldalán jelentette be, hogy az idény végéig kölcsönvette az Aston Villa balhátvédjét, a 26 éves Matt Targettet. Az éjszaka folyamán pedig a Brightontól megszerzett, ugyancsak védő Dan Burn átigazolását is bejelentette a klub.   

Kieran Trippier, Chris Wood és Bruno Guimaraes után megvan a Newcastle United negyedik és ötödik téli átigazolása isMatt Targett és Dan Burn személyében.

A korábbi U21-es válogatott balhátvédnek, Targettnek jelentős PL-tapasztalata van, hiszen az Aston Villában és a Southamptonban több mint 100 élvonalbeli meccset hozott össze.

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek. A családomnak vannak itteni barátai, akik mindig azt mondták, hogy ez egy futballőrült város. Boldog vagyok, hogy ezt megtapasztalhatom” – mondta a „szarkáknak” adott interjújában a balhátvéd.

Mint ismert, Szalai Attila neve is szóba került a Newcastle-nál, sőt, a török sajtóban még hétfőn is arról lehetett olvasni, hogy a Fener magyar válogatott védőjét is megszerezheti a klub a transzferidőszak utolsó napján. Belső védő végül érkezett, de nem Törökországból…

A Newcastle az éjszaka folyamán jelentette be, hogy megszerezte a Brightontól a 29 éves Dan Burn játékjogát, aki két és fél évre írt alá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik