Newcastle: 70 millió font Coutinhóért és Koulibalyért is?

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.05.08. 21:25
null
Philippe Coutinho hamarosan a Newcastle mezében? Nem elképzelhetetlen! (Fotó: AFP)
A tulajdonosváltás előtt álló és nagy terveket szövögető Newcastle United labdarúgócsapata 70 millió fontot (28 milliárd forintot) áldozna Philippe Coutinhóra és Kalidou Koulibalyra is.

 

A Mundo Deportivo spanyol lap úgy tudja, hogy a 27 éves Coutinho első helyen áll a Newcastle United kispadjára kiszemelt új vezetőedző, Mauricio Pochettino kívánságlistáján. A brazil középpályás barcelonai szerződése 2023-ig érvényes, müncheni kölcsönadása pedig idén nyáron jár le, és a Bayern nem kívánja megtartani. Korábbi sajtóhírek szerint a 2013 és 2017 között Liverpoolban sikeres időszakot töltő Coutinho után több angol klub – a Newcastle mellett az Everton, a Chelsea, Tottenham, a Manchester United és a Leicester City – mutatott erőteljes érdeklődést a közelmúltban.

A Sky Sports eközben arról is beszámolt, hogy a Newcastle a Napoli 28 éves középhátvédjét, Kalidou Koulibalyt is megszerezné. Információik szerint a játékos számára meggyőzően hathat a United részéről erősítésekre szánt összeg, amelynek köszönhetően versenyben lehet a Premier League legerősebb csapataival: harcban állhat a dobogós helyekért, valamint a Bajnokok Ligája-kvalifikációért.

A Franciaországban született, de szenegáli válogatott labdarúgó olaszországi szerződése ugyancsak három év múlva jár le, és sajtóhírek szerint angol kérője neki is több akad: volt nápolyi edzője, Carlo Ancelotti a La Gazzetta dello Sport értesülése szerint mostani együtteséhez, az Evertonhoz csábítaná.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik