A Marca szerint Veronique nem szeretne Manchesterbe költözni (Fotó: AFP)
Veronique Zidane állítólag nem szeretne Manchesterbe költözni (Fotó: AFP)

 

A francia edző a sajtóhírek szerint szívesen dolgozna együtt korábbi madridi játékosaival, Cristiano Ronaldóval és Raphaël Varane-nal.

Ugyanakkor a Marca úgy tudja, a 49 esztendős tréner felesége, Veronique Zidane nem repesett örömében a kontraktus hallatán, mivel nem óhajt Manchesterbe költözni. A korábbi táncos állítólag azt szeretné, hogy férje egy másik országban vállaljon munkát.

A „vörös ördögök” vezetősége kezd kifogyni a menedzseri opciókból, hiszen volt kiszemeltjük, Antonio Conte a rivális Tottenhamnél kötött ki. A lehetséges jelöltek listáján van még a Leicester City trénere, Brendan Rodgers is, aki 2012 és 2015 között a szintén vetélytársnak számító Liverpoolt irányította.

A Manchester Unitednél az idény elején a dobogót célozták meg, de az angol sajtó a bajnoki címre is esélyes csapatok között emlegette az együttest, amikor sikerült a nyár eleji sztárigazolások, Jadon Sancho és Varane után Ronaldót is a klubhoz (vissza)csábítani. Ehhez képest az MU jelenleg csak a 6. helyen áll a tabellán, a hátránya máris kilenc pont a listavezető Chelsea-vel szemben. Ami ennél is nagyobb gond, az a csapat rangadókon nyújtott teljesítménye: a Liverpool 5–0-ra ütötte ki Ronaldóékat, míg az előző hétvégén a városi rivális City úgy nyert 2–0-ra a United otthonában, hogy 2003 óta nem látott passzmennyiséget hozott össze a meccsen – ez Pep Guardiola csapatának mezőnyfölényét és az MU játékának kilátástalanságát is jól mutatja.