MU: Zidane, Conte, Pochettino? Ki váltja Mourinhót?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.18. 11:28
null
Zidane is a jelöltek között van a Manchester United kispadjára (Fotó: AFP)
Egybehangzó brit sajtóértesülések szerint Michael Carrick veszi át átmenetileg az angol élvonalbeli Manchester United labdarúgócsapatának irányítását a kedden menesztett José Mourinhótól.

 

Mint arról beszámoltunk, a gyenge szezonkezdet láttán a Manchester United vezetősége megköszönte José Mourinho munkáját. A távozó portugál menedzser utódját egyelőre nem nevezték meg, ám erre még a héten sor kerül a Sky Sports információi szerint. A brit televíziós csatorna úgy tudja, az elkövetkező napokban Michael Carrick veszi át az irányítást, de csak addig, amíg meg nem találják az új ideiglenes menedzsert, aki a nyárig dirigálná a csapatot – akkor jönne az állandó szakvezető.

SZAVAZÁS

Ön szerint ki lenne a megfelelő megoldás hosszú távra a Manchester United kispadjára?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A helyzet tehát nem egyszerű, szezon közben leginkább csak éppen munka nélküli trénerek jöhetnek számításba. Az ESPN úgy tudja, Carrick valóban csak az előttünk álló napokban tartja az edzéseket, amíg az ideiglenes menedzsert meg nem nevezik. A megoldást nem házon belül fogják megtalálni, az ESPN szerint szóba került Ole Gunnar Solskjaer neve is: a klub korábbi csatára jelenleg a norvég élvonalbeli Molde vezetőedzője.

A jelenleg munkanélküli edzők közül a brit sajtóban Zinédine Zidane, Leonardo Jardim, Antonio Conte és Laurent Blanc neve is felvetődött, egybehangzó hírek szerint az első számú nyári célpont a Tottenhamet irányító Mauricio Pochettino.

A BBC azt írja, az ideiglenes menedzser biztosan nem Michael Carrick vagy Arsene Wenger lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik