Lingard lenyűgöző formában játszik a West Hamnél (Forrás: AFP)

Jesse Lingard azóta, amióta januárban kölcsönszerződés keretein belül elhagyta a Manchester Unitedet, a Premier League egyik legjobb formában lévő játékosa lett. Kilenc bajnoki mérkőzése alatt eddig nyolc gólnál és négy gólpassznál tart, és az ő teljesítményének is köszönhető, hogy a West Ham United nagy eséllyel pályázik a Bajnokok Ligája-indulást érő helyek egyikére.

A Granada elleni Európa-liga-negyeddöntő első mérkőzése után megkérdezték a norvég menedzsert, hogy miért engedte el az angolt, és mi lehet az oka annak, hogy a West Hamnél jobban megy Lingardnak a játék, mint a manchesteri alakulatnál.

„Jesse a távozása óta lenyűgöző formában van, és ezt elég sokszor el is mondtam. Önző módon megtarthattuk volna, hogy kiegészítő emberként játsszon. Nagyon jó futballista, egyszer sem panaszkodott, és sohasem okozott semmi gondot nekem. Mindig nagyon keményen dolgozott, de megérdemli a lehetőséget, hogy többet lépjen pályára, és ezért engedtük el a West Hamhez. Természetesen bármikor visszavárjuk” – válaszolta Solskjaer a sajtótájékoztatón.

ÁPRILIS 15., CSÜTÖRTÖK

EURÓPA-LIGA, NEGYEDDÖNTŐ
VISSZAVÁGÓ

21.00: Manchester United (angol)–Granada (spanyol) (Tv: Digi Sport1)