MU: Van Gaal nem hitte el, hogy ezt mondta Koeman

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.21. 10:40
A Manchester United vasárnapi 3–2-es southamptoni győzelme alkalmat kínált arra, hogy Louis van Gaal, a MU menedzsere és honfitársa, a hazai csapatot irányító Ronald Koeman újra nézeteltérésbe keveredjen – nem is hagyták ki a lehetőséget.

Ronald Koeman szerint csapata saját magának köszönhette a vereséget, hiszen „a Manchester United védekezésének gyengeségei” ismét előjöttek.

„Figyelemre méltó, hogy ezt mondta” – reagált hitetlenkedve Van Gaal, rákérdezve, hogy jól érti-e: Koeman szerint valóban a Southampton volt a jobb? Mert ha igen, akkor írják le bátran – biztatta az újságírókat. Ami pedig a védelem gyengeségét illeti:

„Nem értek egyet önökkel – válaszolta Van Gaal az újságírói felvetésre. Emlékeznek az elmúlt idény kapottgól-statisztikáira? Az egész média azon siránkozott, hogy nagyon rossz a védelmünk, aztán a szezon végére mi kaptuk a harmadik legkevesebb gólt. Mondanak valamit, de nem gondolják végig, hogy mit állítanak.”

Bár a MU (37) valójában nem a harmadik, hanem a negyedik volt az említett listán – a Chelsea (32), a Southampton (33) és az Arsenal (36) előzte meg –, ez nem cáfolja Van Gaal mondanivalójának lényegét.

Hat forduló után a Manchester United a második,, a Southampton a 16. helyen áll a Premier League tabelláján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik