MU: Van Gaal megerősítette, orvosira érkezett az olasz védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.10. 18:09
A Premier League-ben szereplő Manchester United menedzsere, Louis van Gaal megerősítette, hogy Matteo Darmian, a Torino olasz válogatott jobbhátvédje orvosi vizsgálatra érkezett az angol klubhoz.

A Sky Sports értesüléseire hivatkozva korábban már beszámoltunk róla, hogy a 25 éves játékos 18 millió euróért cserébe válthat klubot, és különböző feltételek teljesülése esetén további kétmillió euróval gazdagodhat az olasz együttes. Darmian négy évre kötelezheti el magát a Manchester Unitedhez, míg nevelési költségtérítésként az átigazolási díj öt százaléka, nagyjából egymillió euró a Milant illeti.A Sky Sports értesüléseire hivatkozva korábban már beszámoltunk róla, hogy a 25 éves játékos 18 millió euróért cserébe válthat klubot, és különböző feltételek teljesülése esetén további kétmillió euróval gazdagodhat az olasz együttes. Darmian négy évre kötelezheti el magát a Manchester Unitedhez, míg nevelési költségtérítésként az átigazolási díj öt százaléka, nagyjából egymillió euró a Milant illeti.

„Olvastam az újságokat, igazak a hírek” – ismerte el Van Gaal, hogy Darmian orvosi vizsgálatra érkezett Manchesterbe.

Az MU minél hamarabb szeretné véglegesíteni Darmian átigazolását, hogy a 13-szoros olasz válogatott védő vasárnap elutazhasson a csapat egyesült államokbeli túrájára.

Darmian a legutóbbi idényben 46 tétmérkőzésen öt gólt és négy gólpasszt jegyzett a Torinóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik