Cristiano Ronaldo ügynöke most Olaszországban próbálkozik új csapatot találni a portugálnak (Fotó: AFP)

Jorge Mendes a Napolinál próbálkozik, hogy az általa képviselt Cristiano Ronaldo az olasz bajnokság (Serie A) tavalyi bronzérmeséhez igazoljon, ám az üzlet részeként Mendes felvetette, hogy a Manchester United vásárolja meg a nápolyiak támadóját, Victor Osimhent.

A lap értesülései szerint a nigériai a „vörös ördögök” kívánságlistáján van lehetséges pótlásként. A Napoli ugyanakkor csak jelentős összegért lenne hajlandó elengedni Osimhent, miközben a United inkább az Ajax játékosára, Antonyra fordítaná pénzét, akivel egyre közelebb a megegyezés.

A nápolyiak egyébként még nyár elején valóban érdeklődtek Ronaldo iránt. amikor először szóba került, hogy az ötszörös aranylabdás távozik az Old Traffordról. Ugyanakkor ha így történne, akkor a „vörös ördögök” az ő fizetését felszabadíthatnák és újabb játékosokkal erősíthetnének.

A Sky azt is írja, hogy Jorge Mendes korábban az AC Milannál a szélső, Rafael Leao Unitedbe cserélésével próbálta meggyőzni a vezetőséget, de Gianluca Di Marzio értesülései szerint a milánóiak visszautasították az ajánlatot.

Ronaldo személyes okok miatt mindenképp szeretne távozni, hogy ismét a Bajnokok Ligájában játsszon, de a manchesterieknek is meg kell találniuk a pótlását.