Antony a MU egyik kiszemeltje (Fotó. AFP)

 

A Manchester United elvesztette első két mérkőzését a Premier League 2022–2023-as idényében, így érthető, hogy kisebb pánik alakult ki a klubnál – újabb igazolások jöhetnek, még ezen a nyáron.  

Erik ten Hag menedzser egyik kiszemeltje a támadósor megerősítésére az Ajax 22 éves brazil szélsője, Antony – akivel az Ajaxnál dolgozott együtt a holland tréner.

A transzferguru, Fabrizio Romano Twitter-oldalán közölte a fiatal futballista nyilatkozatát a manchesteriek érdeklődéséről: „Hogy fel fog-e hívni Ten Hag? Fogalmam sincs…, az ügynökeimmel kell beszélnie, én az Ajaxra koncentrálok. Ami jön, az jön, majd meglátjuk. Jól érzem itt magam. Mindent megteszek ezért a klubért, minden percben… Szeretem ezt a várost és ezt a klubot” – mondta a vasárnap az FC Groningen elleni holland bajnokin gólt és gólpasszt jegyző brazil válogatott labdarúgó.

Antony 2020 júliusában szerződött az Ajaxhoz a Sao Paulo együttesétől, azóta a brazil válogatottban is hat alkalommal pályára léphetett, karrierje pedig folyamatosan felfelé ível.