MU: Ten Hag káromkodva üvöltött az edzésen, a rajongók imádják – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.07.21. 20:09
null
Ten Hag nem fogja vissza magát a játékosokkal szemben (Fotó: AFP)
A Manchester United labdarúgócsapatának új menedzsere, Erik ten Hag nem finomkodik a játékosaival. Csütörtökön videóra vették, ahogyan káromkodik edzés közben az egyik futballistájával.

 

Erik ten Hag őszintén kimondja a véleményét, és keményen bánik a Manchester United labdarúgóival, ez a legutóbbi edzésen is nyilvánvalóvá vált. Az Ajaxtól érkező edző szeretné, ha a játékosai pontosan betartanának minden utasítását. Ezúttal arra kérte a csapatot, hogy a földön menjenek a passzok, így nem meglepő módon kiakadt, amikor Zidane Iqbal fittyet hányt az instrukciójára.

„Tartsd a földön, a földön! Ki.aszott szemét!” – üvöltötte Ten Hag.


A rajongóknak egyelőre nagyon tetszik, hogy végre valaki gatyába rázná kedvenceiket.


„Már korábban is mondtam, ez az első alkalom, hogy a megfelelő személy van a Manchester Unitednél. A többi menedzser karrierje elején vagy végén került a kispadra. Ő az, akit akartam. Azt hiszem, a játékosok is beállnak mögé. Akik nem, azok nem lesznek itt sokáig.”


„Már hiányzott egy domináns, szókimondó menedzser, végre ilyen van nekünk.”


„Nem tagadom, mindent szeretek ebben az emberben. Ahogyan a játékosokat és a labdát nézi, látszik, hogy tudja a dolgát, és semmi sem kerüli el a figyelmét.”

A holland tréner nem csupán verbálisan bánik keményen az MU-játékosokkal – médiaértesülések szerint szigorú szabályokat vezetett be a klubnál, megtiltotta a csapat tagjainak, hogy a meccsek hetében alkoholt fogyasszanak.

A közös étkezések közben tilos lesz mobiltelefont használni, késés esetén pedig – ez nemcsak az étkezésre, hanem az edzésre és a megbeszélésekre is vonatkozik – pénzbírság vagy más büntetés várható.

Bár az előszezonból sok mindent nem lehet levonni, a Manchester United egyelőre jól teljesít Ten Haggal az ausztrál túráján – a Liverpoolt 4–0-ra, a Melbourne Victoryt 4–1-re, a Crystal Palace-t pedig 3–1-re verték meg Rashfordék.

A „vörös ördögök” a következő felkészülési mérkőzést szombaton játsszák Perthben az Aston Villa ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik