Jadon Sancho számára van még visszaút a Manchester Unitednél? (Fotó: Getty Images)

 
A történteket röviden összefoglalva, Jadon Sancho nem került be az MU szeptember eleji, Arsenal elleni meccskeretébe, amit az elvesztett (3–1) rangadó után szóvá is tettek az újságírók Erik ten Hagnak. A holland menedzser elárulta, nem elégedett az angol jobbszélső edzésmunkájával, mindössze ennyiről van szó.

Sancho nem sokkal később saját közösségimédia-felületein adott ki egy közleményt, erre reagálva, amiben elmondta, nem lesz bűnbak, az edzésmunkájával pedig semmi gond nincs, és ezután sem lesz. Bár a posztot később törölte, az MU csütörtökön úgy döntött, határozatlan ideig nem látogathatja az első csapat edzéseit.

A Sky Sports pénteki értesülései alapján utóbbi egészen addig így marad, ameddig Sancho nem kér bocsánatot közleményéért a klub menedzserétől, Erik ten Hagtól…

Mint ismert, a Manchester United a napokban már elvesztett egy jobbszélsőt, hiszen a családon belüli erőszak vádjával botrányba keveredő, 100 millió eurós Antonyt felfüggesztette, s most egy ideig Sanchóra sem számíthat. 

Az angol válogatott szélső 2021-ben, 85 millió euró ellenében szerződött Manchesterbe, de eddig nem váltotta meg a világot, 82 tétmeccsen 12 gólt és 6 gólpasszt szerzett.