MU: Ten Hag a parádés gólt szerző Rashfordot méltatta

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.12.22. 10:52
null
Rashford pazar gólt lőtt a Burnleynek (Fotó: AFP)
Mint ismert, az angol Ligakupában a Manchester United 2–0-a legyőzte a másodosztályú Burnleyt az Old Traffordon. A találkozó után Erik ten Hag a fantasztikus gólt szerző Marcus Rashfordot méltatta.

 

„Fantasztikusan játszott. Azt gondolom, folyamatosan veszélyt jelentett, a cselei és a beindulásai is nagyon fenyegetőek voltak a védelemre. Nagyon sokat fut. Nem volt könnyű dolgunk a letámadásban, de jó munkát végeztünk. Természetesen mindig van hova fejlődni, de elégedett vagyok Rashforddal. A játékosaim sikerre éhesek a világbajnokság után” – mondta Erik ten Hag.

Marcus Rashford a 2022–2023-as kiírásban egyelőre remekül futballozik Ten Hag irányítása alatt – ő vette át a stafétabotot Cristiano Ronaldótól a középcsatár pozícióban.

Nemcsak a Manchester Unitedben teljesített magas szinten, hanem az angol válogatottban is a katari világbajnokságon. Ugyan Gareth Southgate legtöbbször csak csereként számolt az MU játékosával, öt mérkőzésen így is háromszor volt eredményes.

„Jó volt újra játszani. Nehéz meccsünk volt, de örülünk a győzelemnek. A világbajnokságon a franciáktól elszenvedett vereség nagyon csalódást keltő volt, de nincs időm arra, hogy magamat sajnáljam. Gyorsan tovább kell lépni ezen, s ma szerencsére ez sikerült is. Jó móka volt pályára lépni” – nyilatkozta Marcus Rashford.

ANGOL LIGAKUPA
NYOLCADDÖNTŐ
SZERDÁN JÁTSZOTTÁK

Blackburn Rovers (II)–Nottingham Forest 1–4(S. Wharton 43., ill. Johnson 13. – 11-esből, Lingard 54., Awoniyi 79.)
Manchester United–Burnley (II) 2–0 (Eriksen 27., Rashford 57.)
Charlton Athletic (III)–Brighton & Hove Albion 0–0 11-esekkel 4–3

KEDDEN JÁTSZOTTÁK
Milton Keynes Dons (III.)–Leicester City 0–3
Newcastle United–AFC Bournemouth 1–0
Southampton–Lincoln City (III.) 2–1
Wolverhampton Wanderers–Gillingham FC (IV.) 2–0

CSÜTÖRTÖK
21.00:Liverpool–Manchester City (Tv: Arena4)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik