MU: Számomra Cristiano Ronaldo az ideális futballista – Fernandes

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.03.17. 10:53
null
Bruno Fernandes lehet az MU következő nagy hőse (Fotó: AFP)
A Manchester United labdarúgócsapatának új csillaga, Bruno Fernandes arról beszélt, hogyan fogadta és motiválta őt Cristiano Ronaldo, amikor csapattársak lettek a portugál válogatottban.

 

Bruno Fernandes parádésan kezdte karrierjét a Manchester Unitedben. A 25 esztendős támadó középpályás február 1-jén mutatkozott be a „vörös ördögöknél”, és első kilenc meccsén három gólt és négy gólpasszt jegyzett, ezek jelentős részét a Premier League-ben. A liga megválasztotta február hónap játékosának a 25 éves középpályást.

Az MU ígérete a teljesítményével egyre inkább felhívja magára a figyelmet, a napokban egy hosszabb interjú is készült vele, amelyben kitért Pep Guardiolával való incidesére is. Fernandest most arról a Cristiano Ronaldóról beszélt, akivel sokszor őt is összehasonlítják – nem meglepő, hiszen mindketten a Sportingból igazoltak Manchesterbe.

„Amikor behívtak a portugál válogatottba, nagyon jól fogadott engem. Mindenki ikonként tekint rá a nemzeti csapatban, számomra mindig is ő volt az ideális futballista” – mondta Bruno Fernandes.

„Az első találkozunk alkalmával odajött hozzám, és azt mondta, hogy remekül futballozom a Sportingban, tetszik neki a játékom. Ezek a szavak elképesztően motiváltak engem – folytatta a középpályás.

Akárcsak Cristiano Ronaldót, őt is egyből megkedvelték a Manchester United szurkolói, a klubon belül dolgozó személyek és a csapattársai is.

„Amikor megjöttem, mindenki lenyűgöző volt. Segítettek mindenben. Amikor az Old Traffordon meccsre készülök, általában semmit nem hallok a folyóson. Aztán kiérek a pályára, és szinte megsüketülök” – tette hozzá az MU játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik