MU: Solskjaer szerint Pogba és Rashford is visszatérhet

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.05.08. 22:03
null
Ha lesz folytatása a PL-idénynek, Paul Pogba is pályára lép (Fotó: AFP)
A koronavírus-járvány előtt nagyon kevesen tudták elképzelni, hogy Paul Pogba játszik még a Manchester Unitedban, de Ole Gunnar Solskjaer pénteki nyilatkozata szerint minden esély megvan rá – abban az esetben, ha a pályán tudják befejezni a Premier League küzdelmeit.

 

Pogba januárban bokaműtéten esett át, amely után a rehabilitációt legalább májusig ígérték, azaz nem volt esély arra, hogy ebben az idényben még szerepelhessen.

A koronavírus miatt azonban kitolódtak a határidők, így a világbajnok középpályás teljesen felépülhet, mire újra pályára lép a csapat.

„Úgy gondolom, készen fog állni – mondta Solskjaer pénteken a Sky Sportsnak Pogbáról. – Paul maga is elmondta, hogy nehéz idénye volt a sérülései miatt. Ugyanez a helyzet Marcus Rashforddal, szerintem mindketten legalább olyan jó eséllyel várhatják az újraindulást, mint a többiek. Frissebbek, és nagyobb elszántsággal készülnek, mert látják a fényt az alagút végén.”

Ha újraindul a Premier League, a Manchester Unitedben először szerepelhet együtt Pogba Bruno Fernandessel, aki az első kilenc meccsén a „vörös ördögök” szurkolótáborának kedvence lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik