MU: Solskjaer kifakadt a médiára a játékosa miatt

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.10.23. 12:28
null
Ole Gunnar Solskjaer a védelmébe vette Mason Greenwoodot (Fotó: AFP)
Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere kifakadt a brit médiára, amiért az állítása szerint „üldözi” Mason Greenwoodot. 

 

Mint ismert, a „vörös ördögök” 19 esztendős csillagát szeptemberben kirakta Gareth Southgate szövetségi kapitány az angol válogatott keretéből, miután Phil Fodennel karöltve lányokat invitáltak fel a szobájukba az Izland elleni meccs után, amivel szabályt szegtek.

A brit média az elmúlt napokban ismét Mason Greenwoodról cikkezett: a lapok szerint a tehetség azért nem játszott a Manchester United legutóbbi két tétmérkőzésén, mert többször is elkésett a csapat edzéséről.

Ezt a pletykát most Ole Gunnar Solskjaer határozottan cáfolta.

„Mason elkövetett egy hibát a válogatottban, azóta pedig a teljes brit média őt üldözi. Csalódást kell okoznom önöknek, sosem késett el az edzésről, mindig időben érkezett. Olvastam a történeteket róla, illetve néhány korábbi MU-játékosnál is ő volt a téma, de nem tudják, miről beszélnek.”

„Az épület előtt folyamatosan ott várnak a fotósok, úgyhogy mindennap találkozhatnak vele, és láthatják, hogy időben érkezik. Nem tudom, honnan jönnek ezek a sztorik” – idézi a BBC a trénert.

OKTÓBER 24., SZOMBAT

ANGOL PREMIER LEAGUE
6. FORDULÓ
18.30: Manchester United–Chelsea (Tv: Spíler1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik