MU: Sir Alex Ferguson először állt nyilvánosság elé műtéte óta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.26. 15:35
Május ötödikén az egész futballvilágot megrázta a hír, hogy Sir Alex Fergusont, a Manchester United korábbi legendás menedzserét agyvérzéssel kórházba szállították és életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A 76 éves Ferguson felépült a betegségből, az angol klub közösségi oldalán üzent, megköszönte a segítséget és a rengeteg támogatást.

Először is szeretnék köszönetet mondani a kórházi dolgozóknak, nagyszerű ellátást kaptam, nagyon hálás vagyok érte a családommal együtt. Higgyék el, nélkülük ma nem ülnék itt. A világ minden tájáról kaptam pozitív üzeneteket, köszönöm a támogatást. Az előttünk álló szezonban újra ott leszek a lelátón a későbbiekben. Addig is minden jót kívánok José Mourinhónak és a csapatnak” – mondta Sir Alex Ferguson, aki májusi műtéte óta először állt nyilvánosság elé.Először is szeretnék köszönetet mondani a kórházi dolgozóknak, nagyszerű ellátást kaptam, nagyon hálás vagyok érte a családommal együtt. Higgyék el, nélkülük ma nem ülnék itt. A világ minden tájáról kaptam pozitív üzeneteket, köszönöm a támogatást. Az előttünk álló szezonban újra ott leszek a lelátón a későbbiekben. Addig is minden jót kívánok José Mourinhónak és a csapatnak” – mondta Sir Alex Ferguson, aki májusi műtéte óta először állt nyilvánosság elé.


Sir Alex Ferguson a brit futball történetének legsikeresebb edzője 49 trófeával. Ebből 38-at a Manchester Uniteddal nyert, amelyet közel 27 évig (1986–2013) irányított. A „vörös ördögökkel” tizenháromszor nyerte meg a Premier League-et, ötször az FA-kupát és kétszer a Bajnokok Ligáját.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik