MU: Schweinsteiger után Darmian is a manchesterieké

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.11. 21:01
null
Torino után Old Trafford: vajon beválik-e az olasz válogatott Darmian az MU-nál? (Fotó: Reuters)
Az olasz Torino labdarúgócsapata hivatalos honlapján közleményben tudatta, hogy válogatott védője, Matteo Darmian az angol Manchester Unitedbe igazol. Az MU szintén megerősítette az átigazolást, Darmian négy plusz egyéves szerződést írt alá.

 

Darmian az MU mezében (Fotó: manutd.com)
Darmian az MU mezében (Fotó: manutd.com)

„A Torino Football Club bejelenti, hogy eladta játékosát, Matteo Darmiant a Manchester Unitednek” – kezdődik a hivatalos kommüniké.

„Elnökünk, Urbano Cairo ezúton köszöni meg Matteo Darmiannak eltökéltségét, profizmusát és hozzáállását az elmúlt években. Reményét fejezi ki, hogy Matteónak rengeteg öröme lesz ebben a hatalmas kalandban” – folytatódik.

A tizenháromszoros olasz válogatott jobbhátvéd a Manchester United második szombati igazolása: délután a Bayern München jelentette be, hogy világbajnok középpályása, Bastian Schweinsteiger az MU-ba igazol. Schweinsteigernek még át kell esnie a kötelező orvosi vizsgálaton bemutatása előtt, Darmian viszont már a Manchester United vörös mezében pózolt szombat este.

„Valóra vált álom, hogy a Manchester United futballistája lehetek. Imádtam a Torinóban játszani, hálás vagyok a klubnak és a szurkolóinak, ezúton is köszönöm nekik a támogatást. Bízom benne, hogy megértik, a világ legnagyobb klubjához szerződhettem, és az ajánlatukra nem mondhattam nemet. Várom már, hogy együtt dolgozhassak Louis van Gaallal” – idézte az MU hivatalos honlapján Darmiant.

„Jobb oldali szélsőhátvéd, aki a bal oldalon is bevethető. Igen jó védő, aki megfelelően segíti a támadásokat is, erre a képességére nagy szükségünk lesz a Premier League-ben, nagyon örülök, hogy szerződtettük” – így Louis van Gaal.

Matteo Darmian négyéves szerződést kötött a Manchester Uniteddel, amely egy évvel meghosszabbítható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik