CR szerint a Manchester United megalázta, amikor három napra felfüggesztette (Fotó: Getty Images)

Folyamatosan szivárognak ki a részletek Cristiano Ronaldo Piers Morgannek adott másfél órás, nagy vihart kavart interjújából. A portugál sztár többek között beszélt arról is, hogy szerinte szégyen volt, hogy klubja felfüggesztette, azok után, hogy a Tottenham ellen nem volt hajlandó pályára lépni.

„Nagyon-nagyon csalódott voltam azért, ahogy a Manchester United kommunikálta az esetet. Őszintén mondom, soha nem volt problémám egyik klubbal vagy edzővel sem, ők viszont három napra felfüggesztettek. Ez szégyen volt” – mondta Ronaldo, mire Morgan visszakérdezett: „Megalázták?”

„Úgy gondolom, igen. Nem akarok túlságosan belemenni a részletekbe, de miután hazaértem a fiam azt mondta: »Apa, nem játszottál.« Igen, mert a klub megbüntetett engem. Erre ő nevetett és megkérdezte: »Hogyan büntethettek meg téged, amikor te vagy a világ legjobb játékosa?«” – mesélte Ronaldo, akit a Rayo Vallecano elleni nyári felkészülési mérkőzésen a félidőben cserélt le Erik ten Hag, majd több társával együtt idő előtt elhagyta az Old Traffordot is. A portugál és társai tettét a holland menedzser elfogadhatatlannak nevezte, a második hasonló alkalmat pedig nem is hagyta büntetlenül és a klub három napra – a Chelsea elleni bajnokira – felfüggesztette sztárját.

„Egyrészt ez jó volt, mert relaxáltam, másrészt viszont csalódott voltam, mert megbántam, amit tettem és elnézést kértem. Nem vagyok tökéletes, hibáztam, de úgy gondolom, túl sok, hogy három napra felfüggesztettek” – hangsúlyozta.

 

 

 TOVÁBBI CIKKEINK A TÉMÁBAN
Manchester United: Elárult a klub – Cristiano Ronaldo
MU: minden lehetőséget megfontolnak Ronaldóval kapcsolatban
MU: Az önző Ronaldo Ten Hag kezére játszott – lapszemle
Ten Hag azt akarja, hogy Ronaldo már ne játsszon az MU-ban – sajtóhír
PL: közleményt adott ki a Manchester United Ronaldo interjúja kapcsán
„Nem érdekli őket a klub” – CR az MU tulajdonosainak is nekiment
Cristiano Ronaldo: A Manchester United csak kullog a világ után
Vb 2022: Ha ez megtörténik, befejezem a futballt – Ronaldo