MU: Rangnick szerint Cavani az idény végéig marad a klubnál

MTI, V. Á.MTI, V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.01.10. 09:52
null
Rangnick szerint Cavani az idény végéig marad Manchesterben (Fotó: AFP)
Ralf Rangnick vezetőedző szerint kitölti az évad végéig szóló szerződését a Manchester United labdarúgócsapatánál Edinson Cavani – írja az MTI.


A 34 éves uruguayi válogatott csatárt a sajtó a Barcelonával és a Juventusszal is kapcsolatba hozta a téli átigazolási időszakban, más médiaértesülések szerint a játékos januárban visszatér Dél-Amerikába.

„Azt mondta nekem, hogy számíthatok rá az idény végéig, és a továbbiakban is szeretne példát mutatni a fiatalabb futballistáinknak” – nyilatkozta Rangnick az MU honlapjának. A német szakember hozzátette, Cavani akkor is „mindent belead", amikor a kezdőcsapatba jelöli, de azokban az esetekben is, amikor csereként lép pályára.

„Kitűnő mentalitású, nagyon tapasztalt futballista, és a munkamorálja is kiváló, ezzel példát tud mutatni a többi játékosnak” – dicsérte az uruguayi támadót Rangnick.

A Manchester United hétfőn (ma) este az Aston Villát látja vendégül az FA Kupa harmadik fordulójában, szombaton pedig a birminghami együttes vendége lesz a Premier League 22. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik