MU: „Nem voltam biztos benne, meghívnak-e a válogatottba”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.22. 21:34
Memphis Depay, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United szélsője elismerte, volt, hogy nem volt biztos benne, meghívják-e a holland válogatottba.

Bár voltak jobb meccsei Depaynak, összességében nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket a Manchester Untiednél. A szélső elismerte, volt amikor nem volt biztos benne, meghívják-e a holland válogatottba.

„Voltak olyan pillanatok, amikor kételkedtem benne, érkezik-e meghívó nekem – mondta Depay a NOS-nak. – Voltak nehéz mérkőzéseim, de most már nem izgulok ezen. Szeretném megmutatni, hogy méltó vagyok a válogatott mezre.”

„Nem jutottunk ki az Európa-bajnokságra, így most az első számú cél az, hogy új csapatot építsünk. Két nagyszerű mérkőzés vár ránk, a Franciaország és az Anglia elleni összecsapást is nagyon várom már. Optimistán várjuk mind a kettőt.”

„Danny Blind, a válogatott szövetségi kapitánya sok önbizalmat ad nekem, ezért nagyon hálás vagyok. Hogy ugyanígy érzem-e magam a Unitednél? Néha. Vannak, akikkel meg tudom beszélni a problémáimat, ilyen a menedzser is. Most viszont csak a nemzeti csapatra összpontosítok, nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik