MU: „Nem szabad kiengedni!” – Ferguson alig várja a védőt

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.03. 15:26
null
Sir Alex Ferguson alig várja már, hogy Harry Maguire a Manchester United játékosa legyen (Fotó: AFP)
Pénteken mi is beszámoltunk arról, hogy mindenben megegyezett egymással a Leicester City és a Manchester United Harry Maguire átigazolását illetően. A „vörös ördögök” legendás menedzsere, Sir Alex Ferguson is nyilatkozott a játékossal kapcsolatban – úgy tűnik, szívesen látná az Old Traffordon az angol válogatott védőt.

 

Sir Alex Ferguson humoros kedvében volt, amikor Maguire-ről kérdezték: a Manchester Evening Newsnak elmondta, mit is kellene tenni a Unitedhez tartó játékossal, hogy biztosan az Old Traffordon kössön ki.

„Be kell vinni az egyik vezetőségi szobába, és nem szabad kiengedni addig, amíg alá nem ír!”

Nem véletlen, hogy az MU ikonja ilyen jó véleménnyel van Maguire-ről: már 18 éves korában figyelte, amikor az Old Traffordon lépett pályára az FA Youth Cup nevű sorozatban a Sheffield United színeiben. A meccsen agyrázkódás miatt kórházba került, de a Manchester United mezt küldött neki ajándékként, valamint Ferguson néhány nappal később személyesen is felhívta.

Pénteken a BBC és a Sky Sports is vezető helyen számolt be Maguire várható érkezéséről, már csak az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálat, illetve a személyes feltételekről való megegyezés van hátra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik