MU: nem is alaptalan pletyka, a sztár a riválishoz vágyik?

Vágólapra másolva!
2017.10.27. 13:09
Mint megírtuk, a brit média úgy tudja, Luke Shaw, a Manchester United 22 éves labdarúgója és José Mourinho között olyannyira megromlott a viszony, hogy a felek már nem is beszélnek, így a védő hamarosan távozhat az MU-tól. A sztori most folytatódik…

A The Guardian azt írta csütörtöki számában: az MU Luke Shaw-t elcserélné Danny Rose-ra, a Tottenham balhátvédjére – s mint kiderült, az esetleges klubváltás nem is tűnik elképzelhetetlennek. Luke Shaw-t elcserélné Danny Rose-ra, a Tottenham balhátvédjére – s mint kiderült, az esetleges klubváltás nem is tűnik elképzelhetetlennek.

Shaw számára nem lenne ismeretlen Mauricio Pochettino, a Spurs menedzsere, a játékos és a tréner ugyanis a 2012–2013-as szezonban dolgozott együtt a Southamptonnál egy fél szezont. Guillem Balague spanyol újságíró a nemrégiben megjelent könyvében Pochettino kapcsán megszólaltatta Shaw-t, akinek szavai arról árulkodnak, igazi apa-fia kapcsolat volt közte és edzője között.

A védő idézetét a Tottenhambe való elcserélése kapcsán nyomban elő is szedte a brit média.

„A Southamptonnál lehetetlen dolgot értünk el, mi voltunk a liga egyik legjobb csapata. Remélem, egy nap ismét a játékosa lehetek. És szerintem ő is örülne, ha az együttesében lennék. A fiának szólított, ennyire jó volt a kapcsolatunk. Rengetegszer kerültem hullámvölgybe, akadozott a formám, de Pochettino mellett mindig csak javult és javult. Úgy éreztem, én vagyok a legjobb. Megmutatta a játékom gyenge pontjait, elmondta, mit kell jobban csinálnom. És mindezt normálisan tette.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik