MU: Mourinho távozása az oka? Pogba elárulta a siker titkát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.31. 09:17
Mint arról beszámoltunk, a 2018-as esztendő utolsó Premier League-mérkőzésén a Manchester United 4–1-re legyőzte a Bournemoutht. Az MU zsinórban a harmadik meccsét nyerte meg José Mourinho távozása óta, és ezalatt 12 gólt szerzett. A szintén szárnyaló Paul Pogba szerint azonban nem csak a menedzserváltás miatt megy ilyen jól a csapatnak.

Kis túlzással abban a pillanatban, ahogy Mourinho kitette a lábát Manchesterből, a United elkezdett igazi nagycsapatként futballozni.

Nem csoda, hogy a szurkolók ezután elővették a játékosokat, hiszen nagyon úgy tűnt, a portugál mester irányítása alatt már szándékosan nem adtak ki mindent magukból, hogy kicsit meggyorsítsák a szakvezető szerződésbontását.

Pogba szerint nem Mourinho távozása az oka az MU szárnyalásának, hanem az új taktika (Fotó: AFP)
Pogba szerint nem Mourinho távozása az oka az MU szárnyalásának, hanem az új taktika (Fotó: AFP)

Paul Pogba szerint azonban nem erről van, egyszerűen csak az a helyzet, hogy Ole Gunnar Solskjaer olyan taktikát rajzolt fel nekik, amelyért már Mourinhónak is könyörögtek egy ideje…

„Egészen más minden. Az előző menedzserrel is nyertünk meccseket, de most azért játszunk teljesen máshogy, mert más a taktika, sokkal kidolgozottabb a támadójátékunk, és így sokkal több helyzetet tudunk kialakítani. Ez a csapat így akar futballozni!” – mondta a Sky Sportsnak Pogba, aki Mourinho távozása óta négy gólnál és három asszisztnál jár a bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik