MU: Mourinho elmondta, kiket engedne el a klubtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.06. 17:38
null
Memphis Depay még a United előző menedzsere, Louis van Gaal igazolása volt 2015 nyarán (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United menedzsere, José Mourinho nem gördít akadályt Morgan Schneiderlin és Memphis Depay távozása elé.

 

A Manchester United szombaton a Reading ellen játszik FA-kupa-mérkőzést, melyen Mourinho elmondása szerint nem számít Schneiderlinre és Depayra sem.

„Mindkettőjüket elengedem a klubtól, ha megfelelő ajánlat érkezik értük – nyilatkozta a portugál menedzser. – Jelenleg nem számolok velük opcióként. Normális esetben mindketten lehetőséget kapnának a Reading ellen, de most nem, mert várunk. Néhány hete biztos voltam a távozásukban, jelenleg viszont nem tudom ezt mondani, mert nincs olyan ajánlat, ami az értékeikkel arányban áll."

Mourinho ugyanakkor azt is elmondta, hogy a szintén mellőzött Bastian Schweinsteiger játszhat a soron következő kupamérkőzésen, és a német nem is szeretné elhagyni a klubot.

Schneiderlin és Depay még a United előző menedzsere, Louis van Gaal igazolása volt 2015 nyarán. A két játékos csalódottsága érthető, hiszen Mourinho irányítása alatt a holland négy bajnoki mérkőzésen 20 percet játszott, míg a francia három PL-meccsen alig 11 percnyi lehetőséget kapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik