MU: minden lehetőséget megfontolnak Ronaldóval kapcsolatban

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.14. 10:28
null
Az MU minden lehetőséget megfontol Ronaldo jövőjét illetően (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, másfél órás interjút adott a The Sunnak is dolgozó Piers Morgannek Cristiano Ronaldo, az angol Manchester United ötszörös aranylabdás sztárja, aki úgy fogalmazott, a klub elárulta őt. Az MU-nál egyelőre hivatalosan nem reagáltak, az első hírek szerint minden lehetőséget megfontolnak Ronaldo kapcsán a nagy vihart kavaró interjú után.

A Sky Sports azt írja, a Manchester Unitednél csak akkor tudták meg, hogy Cristiano Ronaldo interjút ad Piers Morgannek, amikor a csapat Londonból tartott hazafelé a Fulham elleni, 2–1-re megnyert meccs után. A bajnokira állítólag a portugál támadó az után jelentett beteget, hogy az Aston Villa elleni Ligakupa-mérkőzés után Erik ten Hag kihirdette a hétvégi bajnoki várható kezdőcsapatát, melyben Ronaldo nem szerepelt.

A „vörös ördögök” hivatalos felületeiken egyelőre nem reagáltak Ronaldo állításaira, de az angol lapok azt írják, a klub nem érti, a portugál miért mondta ki, amit mondott, s nagyot csalódtak, amiért ennyire nem tiszteli őket, a menedzsert és csapattársait, ezért minden lehetőséget megfontolnak a játékos jövőjével kapcsolatban.

Amint a Manchester United reagál, beszámolunk róla!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik