MU: Minden készen áll egy nagy igazoláshoz - Ferguson

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.07. 19:44
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere komoly erősítésekre számít a nyáron, és a legutóbbi interjújában kifejtette: itt az ideje, hogy a „vörös ördögök" egy igazi klasszis játékost igazoljanak.  

„A Glazer család fantasztikus. Akármit kértem eddig, ők mindig segítettek. Ha egy játékos megszerezését tűzném ki célnak, azt is biztosan megoldanák. Úgy érzem, minden készen áll egy nagy igazoláshoz" – mondta Ferguson a Daily Mirrornak.

Az angol sajtó szerint a manchesteriek kívánságlistáján a Borussia Dortmund csatára, Robert Lewandowski, a Tottenham Hotspur szélsője, Gareth Bale és a korábbi manchesteri Cristiano Ronaldo áll.

„Robin van Persie szerződtetése előtt csak fiatal játékosokat akartam a klubhoz hozni. Nagyon tartottam egy idősebb futballista vásárlásától, hiszen ebből már korábban több problémánk is akadt. David Gill, klubunk vezérigazgatója külön felhívta a figyelmemet, hogy vigyázzunk, és tanuljunk Dimitar Berbatov példáján, de Van Persie teljesen más volt, tudtam, hogy nagyszerű lesz. A szemlélet, miszerint csak fiatalokat hozunk a klubhoz, mára már megváltozott, és úgy érzem, talán itt az ideje, hogy egy igazi klasszis játékossal erősítsünk az átigazolási szezonban" – tette hozzá a „vörös ördögök" menedzsere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik