MU: Messihez hasonlította Van Gaal az új szerzeményt

Vágólapra másolva!
2015.05.08. 15:48
null
Van Gaal és Depay a holland válogatottnál már dolgozott együtt (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, a holland Memphis Depay a nyáron a PSV-től a Manchester Unitedhoz szerződik. Louis van Gaal, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő klub menedzsere Lionel Messihez hasonlította az új igazolást.

„Depay olyan szélső, aki igazán veszélyes a kapura is – mondta Van Gaal az MU Tv-nek. – Nem sok ilyen futballista van a világon, Lionel Messi az egyik közülük. Mindenképpen meg kellett oldanom a helyzetét, mert különben aláírt volna a PSG-hez.”

Depay 28 mérkőzésen 21 gólt szerzett ebben a szezonban a holland élvonalban. Az MU menedzsere tudta, mindenképpen szerződtetnie kell a szélsőt, pedig nem rajong azért, ha idény közben kell új játékost vásárolnia.

„Egy nap alatt véghezvittük az átigazolását, és a további erősítéseket is szeretném hamar megoldani. Megvolt a lehetőségünk arra, hogy idehozzuk őt, mi pedig nem hezitáltunk. Annak ellenére sem, hogy nem szeretek szezon közben igazolni, mert elvonja a figyelmünket a fontos feladatokról. Ez most az, hogy a hétvégén legyőzzük a Crystal Palace-t.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik