MU: megvan a megegyezés Depay új klubjával – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.18. 21:35
Egybehangzó angol és francia sajtóhírek szerint a Manchester United labdarúgócsapata az első, sikertelen ajánlattétel után másodjára elfogadta az Olympique Lyon ajánlatát Memphis Depayért.

Mint arról beszámoltunk, a francia klub a „vörös ördögöknél” kegyvesztetté vált holland válogatott szélsőért néhány napja már kért ajánlatot az MU-tól, amely 17 millió euróban szabta meg a holland válogatott támadó értékét. Ezután az OL ajánlatot is tett, de a Manchester United elsőre nemet mondott.Mint arról beszámoltunk, a francia klub a „vörös ördögöknél” kegyvesztetté vált holland válogatott szélsőért néhány napja már kért ajánlatot az MU-tól, amely 17 millió euróban szabta meg a holland válogatott támadó értékét. Ezután az OL ajánlatot is tett, de a Manchester United elsőre nemet mondott.

„Ma délután megállapodásra jutottunk a Manchester Uniteddel a holland szélsőről, Memphis Depayról. Bár még a szerződés részleteit tisztázni kell, azt elmondhatom, hogy kicsit többe kerül, mint terveztük” – mondta Jean-Michel Aulas, a Ligue 1-ben jelenleg negyedik helyen álló Lyon elnöke.

Francia sajtóhírek szerint az MU 18.5 millió eurót kap Depayért és további 6.5 millió eurós bónusz ütheti a markát.

Az angol csapat menedzsere, José Mourinho korábban jelezte, nem gördít akadályt a mellőzött holland klubváltása elé, de csak a játékos értékének megfelelő ajánlat esetén távozhat. Depay ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve mindössze 134 percet tölthetett a pályán az MU-ban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik