MU: Lehet, hogy Pogba visszatér a Juventusba – Mino Raiola

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.09.18. 12:41
null
Pogba az idény végén végleg elköszönhet az MU-tól (Fotó: AFP)
A Manchester United labdarúgócsapatának francia középpályása, Paul Pogba visszatérhet a Juventusba – olvasható a goal.com oldalán.

 

Mino Raiola szerint Paul Pogba jövője kérdéses a Manchester Unitednél. A francia középpályás szerződése az idény végén lejár, s egyelőre nem sikerült megállapodnia a feleknek a folytatásról.

Pogba ügynöke elmondta, könnyen elképzelhető, hogy a 28 éves játékos korábbi sikereinek helyszínére tér vissza.

„Pogbának júniusban már nem lesz szerződése, szóval mindenképp tárgyalnunk kell a Manchester Uniteddel a folytatásról. Torino még mindig Pogba szívében van, könnyen lehet, hogy visszatér a Juventusba, de ez persze a „zebrákon” is múlik” – mondta Mino Raiola.

Raiola korábban többször is hangoztatta, hogy Pogba boldogtalan a „vörös ördögöknél”, s távozni szeretne. Az elmúlt hetekben viszont sok minden megváltozott az Old Traffordon, Raphaël Varane, Jadon Sancho és Cristiano Ronaldo érkezésével talán a világbajnok középpályást is maradásra lehet bírni.

Az biztos, hogy Pogba jóval felszabadultabban futballozik ebben az idényben, az első négy Premier League-fordulóban összesen hét gólpasszt osztott ki.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik