MU: Képesek vagyunk ledolgozni a kétgólos hátrányt – Solskjaer

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.01.08. 08:07
null
Tényleg képes lehet innen döntőbe jutni a Manchester United?
Mint arról beszámoltunk, a Manchester United 3–1-re kikapott a Manchester Citytől az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén. A lefújás után Ole Gunnar Solskjaer értékelte a találkozót az angol Sky Sportsnak.

 

„Amióta én vagyok a menedzser, ilyen rossz első félidőt még nem produkáltak a játékosaim. Az első góljuk teljesen megzavart minket, s ez nem is változott a szünetig. Nem sikerült nyomást helyeznünk az ellenfélre, így azt csinált, amit csak akart. Lehajtott fejjel mentünk a pályán, olyan döntéseket hoztunk, amiket nem lett volna szabad” – mondta a lefújás után Solskjaer.

„Tudjuk, mire képesek, amikor nincs rajtuk kellő nyomás, láthattuk, hogy tavaly a Chelsea-t is simán kiütötték. Változtatnunk kellett a félidőben, hogy még versenyben maradjunk. Meg kellett nyernünk a második félidőt, ezt meg is tettük, így még bizakodhatunk a visszavágón. Bár most nagyon messzinek tűnik, képesek vagyunk ledolgozni ezt a különbséget. Tavaly megmutattuk a PSG ellen, hogy kétgólos hátrányból is meg tudjuk fordítani a párharcot” tette hozzá az MU menedzsere.

A visszavágót január 29-én rendezik meg, a továbbjutó a Leicester City–Aston Villa párharc győztesével találkozik a döntőben.

ANGOL LIGAKUPA
ELŐDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
Manchester United–Manchester City 1–3
(Rashford 70., ill. B. Silva 17., Mahrez 32., A. Pereira 39. – öngól)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik