„United. Delivered.” – olvasható az Old Trafford előtti óriásplakáton a csapatot támogató futárszolgálat szlogenje, ami így, az idény végeztél több problémát is rejt.

Magyarra fordítva a fenti szavak úgy hangzanak, „Összefogva. Kiszállítva.” Aminek így sok értelme nincs, de mivel a United az United, a „delivered” szóban pedig utalnak a futárokra és a „red” szótaggal a „vörös ördögökre”, így tökéletes erre a platformra.

A hiba csak ott van, kiket választottak a poszterre.

Samuel Luckhurst on Twitter

A plakáton ugyanis Romelu Lukaku és Alexis Sánchez szerepel, ami pedig azért probléma, mert a „delivered” szót a futballban leginkább arra szokták használni, ha valaki a jó teljesítményt szállította. Ami pont erre a duóra nagyon nem illik...

Alexis Sánchez élete legrosszabb formájában van talán, és 20 bajnokin mindössze egyetlen gólt szerzett az idényben. Romelu Lukaku sem tudta hozni a tőle várt szintet, a belga csatár 32 bajnokin 12 találatot jegyzett, mellé csupán egyetlen gólpasszal.

„Lassan azt érzem, a klub már szándékosan trollkodik a szurkolókkal. Mert nem létezik, hogy ennyire ne lássák, mi történik. Lehetetlen, hogy nincs egyetlen ember sem a csapatnál, aki szólna, hogy »Hé, srácok, ez a poszter ezzel a két, szenvedő játékossal lehet, nem a legjobb ötlet...«” – foglalta össze tökéletesen a helyzetet egy drukker a közösségi oldalakon villámgyorsan tejredő képhez.