MU: jól haladnak a tárgyalások Ten Haggal – sajtóhír

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.04.13. 10:39
null
Erik ten Hag érkezhet a Manchester Unitedhez (Fotó: AFP)
Erik ten Hag, a holland éllovas AFC Ajax jelenlegi vezetőedzője érkezhet a Manchester United kispadjára. A szóbeli megállapodás állítólag már megszületett a felek között, a szerződést a héten készíti elő az angol klub – írja a The Athletic.

Végéhez közeledik a Manchester United edzőkálváriája. Miután a klub vezetősége tavaly novemberben menesztette a norvég Ole Gunnar Solskjaert, Michael Carrick vette át ideiglenesen a csapat irányítását, akinek a helyére december 2-án Ralf Rangnickot nevezték ki. A német szakemberrel kötött megoldás az idény végéig tart, így Manchesterben azóta is keresik a tökéletes utódot. Szóba került Zinédine Zidane és Mauricio Pochettino neve is, azonban a végső befutó az 52 éves, holland Erik ten Hag lehet.

Fabrizio Romano olasz újságíró szerint az angolok ezen a héten készítik elő a papírokat a szerződéshez, a bejelentéssel viszont még várnak. Egyrészt az Ajax edzői stábjával még nem véglegesek a szerződés részletei, valamint a csapat vasárnap játssza a Holland Kupa döntőjét a PSV ellen, a manchesteriek pedig erre való tekintettel nem jelentenék be addig a transzfert.


Ten Hag az ötödik menedzser lenne a sorban a Unitednél Sir Alex Ferguson távozása óta. A holland szakember 2017 decembere óta irányítja az amszterdamiakat, azóta három bajnokságot nyert, valamint a 2018–2019-es idényben a Bajnokok Ligája elődöntőjéig menetelt, többek között a Real Madridot és a Juventust is búcsúztatva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik