MU: itt a nyár bombaüzlete, sztárt cserélnek a Juvéval?

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2019.07.31. 09:00
Mindenki azt gondolta a hír megjelenésének első óráiban, ez is csak egy őrült pletyka, de egybehangzó olasz és angol lapértesülések szerint úgy tűnik, tényleg összehozhatja a Manchester United és a Juventus a nyár legőrültebb üzletét!

Azt már hetekkel ezelőtt hallani lehetett, hogy a Manchester United mindenképpen szeretne szerződtetni egy klasszis támadót ebben az átigazolási időszakban, és az a hír is gyakran felröppent, hogy Paulo Dybala távozna a Juventustól, miután az új érkezőkkel könnyen a kispadra szorulhat.

Most pedig a két hírből egy lett: a többek közt a Sky Italia által közölt hír szerint a Manchester United és a Juventus megegyezett, elcserélik Dybalát és Romelu Lukakut!

Jön a nyár bombaüzlete? (Fotó: AFP)
Jön a nyár bombaüzlete? (Fotó: AFP)

A beszámolók szerint a két csapat már mindenben megállapodott, és Lukaku is rábólintott az üzletre, igaz, ő inkább az Interhez szeretett volna menni, a milánóiak azonban képtelenek voltak egy olyan ajánlatot letenni az asztalra, amin egyáltalán elgondolkodtak volna az angolok.

Az egyetlen, akin megbukhat a csere, az Dybala. Az olaszok úgy tudják, a csatár egyelőre őrlődik, jó döntés lenne-e elhagyni a Juventust, ám Ole Gunnar Solskjaer nagyon meggyőző, így Dybala addig már eljutott, hogy tárgyalóasztalhoz ül a napokban a United vezetőségével.

Hogy sikerül-e olyan jövőképet felvázolni az argentin támadó előtt, ami végképp meggyőzi, az hamarosan kiderül. Az olaszok szinte biztosak benne, az átigazolási idény legnagyobb bombaüzlete tényleg összejön!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik