Antony az angol rekordbajnoknál bizonyíthat (Fotó: manutd.com)

 

 
MU: érkezik a 100 millió eurós brazil támadó – hivatalos

„A pályafutásom szempontjából ez egy hihetetlen pillanat, hiszen a világ egyik ikonikus klubjához csatlakozhattam. Hálás vagyok mindenkinek, aki hitt bennem, legfőképp a családomnak, az edzőimnek és csapattársaimnak, mert nélkülük nem jutottam volna el idáig. Erik Ten Hag hozzáállása a játékhoz és edzői stílusa a legjobbat hozta ki belőlem az Ajaxnál, és izgatottam hallgattam, amit a manchesteri terveiről, ambícióiról mondott. Fantasztikus volt az Ajaxnál eltöltött idő, örökre hálás leszek a belém fektetett bizalomért, de most készen állok a következő kihívásra, és alig várom, hogy csatlakozhassak az új csapattársaimhoz a Manchester Unitednél” – mondta Antony a szerződésének aláírását követően.


A 22 éves játékos 2027 nyaráig kötelezte el magát a manchesteri alakulathoz, valamint a megállapodás további egyéves hosszabbítási opciót is tartalmaz.


John Murtough, a Manchester United sportigazgatója elmondta: „Antony az európai futball egyik legizgalmasabb fiatal tehetsége, és pontosan olyan profillal rendelkezik, amilyenre Eriknek szüksége van.”