MU: Ha Martial hazudik, végleg meg kell szabadulni tőle – Ferdinand

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.01.18. 12:56
null
Martial kihúzta a gyufát (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a Manchester United szombaton 2–2-es döntetlent játszott az Aston Villával. Ralf Rangnick azt mondta a mérkőzés után, hogy Anthony Martial nem akart kerettag lenni, ám a francia támadó ezt tagadja. Rio Ferdinand szerint meg kell szabadulni a csatártól, ha hazudik.

 

Martial állítólag jelezte a vezetőségnek, hogy távozni szeretne Manchesterből, s több topligás csapat (Newcastle United, Tottenham, Barcelona, Sevilla és Juventus) is érdeklődött iránta.

Bár egyértelmű, hogy Martial nem érzi jól magát a „vörös ördögöknél”, Ralf Rangnick menedzser számított volna rá az Aston Villa ellen, a német szakember állítása szerint a francia azonban nem akart kerettag lenni.

„Nem szeretett volna a keretben lenni. Általában nevezni szoktam őt a meccsre, de ezt most elutasította, ezért nem utazott el velünk Birminghambe” – mondta Rangnick.

A 26 éves játékos gyorsan megvédte magát a hivatalos Instagram-oldalán.

„Soha nem utasítanám vissza a Manchester Unitedben való szereplést. Már hét éve vagyok itt, soha nem voltam és nem is leszek tiszteletlen a klubbal és a szurkolókkal.”

Az MU egykori klasszis védője, Rio Ferdinand szerint viszont ha Martial hazudik, végleg meg kell tőle szabadulni.

„Ha Martial nem az igazat mondta, s valóban nem volt hajlandó a csapatban lenni, akkor a klubnál valakinek elő kell lépni, és végleg megszabadulni tőle. Most gyakorlatilag azt üzente Martial, hogy Rangnick hazudott. Jó lenne, ha holnap valaki megmagyarázná ezt az egészet. Egy játékos sem minősítheti le az edzőjét, ez ki van zárva. Ebben a történetben valaki hazudik, én pedig az igazat akarom tudni” – mondta Rio Ferdinand.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik