MU: gőzerővel dolgoznak Sancho megszerzésén – megvan a határidő?

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.07.28. 21:35
null
Augusztus 10-ig kell eldőlnie Sancho sorsának? (Fotó: AFP)
Élénkül a helyzet Jadon Sancho körül – a Sky Sports szerint a Manchester United és a Borussia Dortmund képviselői gőzerővel dolgoznak a fiatal szélső Angliába szerződésén.

 

A tárgyalások középpontjában az átigazolási összeg, és annak ütemezése áll. A német klubnál a hírek szerint augusztus 10-ig szeretnék lerendezni az átigazolást, ekkor érkeznek vissza a felkészülésre, és szeretnék, ha még időben tudnának Sancho pótlásáról gondoskodni.

A fekete-sárgák 120 millió eurót kívánnak kapni a 20 éves angol szélsőért, aki a Bundesligában 17 gólig és 17 gólpasszig jutott az idényben, az összes tétmérkőzést figyelembe véve pedig 20+20 a mutatója.

Remeklésével régóta felhívta az angol topklubok figyelmét, a Manchester United pedig akcióba is lendült a hírek szerint.

A „vörös ördögök” ugyanakkor nem szeretnének elmenni 120 millió euróig, mivel a koronavírus-járvány az MU-t is érzékenyen érintette.

Egyelőre nincs ajánlat a United részéről, de a manchesteri klub az első, amely hivatalosan is felvette a kapcsolatot a Dortmunddal.

Sancho szerződése 2022-ig érvényes a BVB-nél, és a német csapatnál nem izgulnak a játékos jövője miatt. Ha nem érkezik megfelelő ajánlat, akkor megtartják az angol szélsőt és legfeljebb jövő nyáron értékesítik a játékjogát, igaz, minden bizonnyal lényegesen alacsonyabb vételárért.

A Manchester United mindeközben alternatív megoldáson is gondolkodik, ha a Sancho-üzlet kútba esik, akkor Kingsley Coman érkezhet kölcsönbe a Bayern Münchentől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik