MU: Fernandes a Barcába tart? A portugál szerint csak vicc az egész

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.01.09. 14:03
null
<strong>Bruno Fernandes</strong> csak nevet a pletykákon (Fotó: Getty Images)
Januárban kezdetét vette a téli átigazolási időszak, és ennek következtében számos pletyka látott napvilágot. Az egyik legújabb az az, hogy spanyol és portugál sajtóhírek szerint a Manchester United portugál támadó középpályása, Bruno Fernandes az FC Barcelonába tart. A 27 éves játékos azonban ezt a maga módján határozottan cáfolta.

 

A „sporttvportugal” nevű Instagram-oldalon került ki egy olyan poszt, amely azt pedzegeti, hogy Bruno Fernandes a Barca egyik új szerzeménye lehet. A közösségi oldalakon aktív MU-sztár viszont saját maga jelezte kommentben, hogy ez nem így van.

„És én még azt hittem, csak pár nappal ezelőtt váltottunk évet, de máris április elseje van. Vagy ez egy újabb újságírói baklövés?” – tette fel a kérdést egy sírva nevető emotikon használata után az egyébként már eltűnt poszt alatt Bruno Fernandes.


Az tény, hogy Ralf Rangnick érkezésével Fernandes szerepköre is megváltozott, a sárga lapok miatt kapott eltiltása után pedig kiszorult a kezdőből, és csak csereként lépett pályára a Wolverhampton elleni vesztes bajnokin, ám jól szállt be a játékba, és centiken múlott, hogy nem ő szerzett vezetést. A Rangnick-éra alatt eddig négy meccsen kapott lehetőséget, de ezeken sem gólt, sem pedig gólpasszt nem jegyzett, ez pedig bőven elegendő az ehhez hasonló pletykák életre keltéséhez...

ANGOL FA-KUPA
A LEGJOBB 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT
Hétfő, 20.55:
Manchester United–Aston Villa (Tv: Spíler1)


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik