MU: féltékenyek lennének? Rooney reagált C. Ronaldo megjegyzésére!

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.04.08. 09:23
null
Rooney lezárta a témát (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester United legendája, Wayne Rooney – aki jelenleg a Championshipben szereplő Derby County menedzsere – hétfőn a Sky Sports vendége volt, s korábbi klubja kapcsán beszélt Cristiano Ronaldo helyzetéről. „Két féltékeny” – a 37 éves portugál klasszis szerda este így reagált az őt ért kritikákra, most pedig ismét az angol labdarúgó Hírességek Csarnokának egyik legújabb tagja szólalt meg – hívta fel a figyelmet a Givemesport.

„Cristiano Ronaldo már nem ugyanaz a játékos, mint a húszas éveiben volt. Ez a futball. A kapu előtt továbbra is maga a gólveszély, de a játék többi elemében ennél többre van szüksége a csapatnak” – jelentette ki hétfőn Wayne Rooney egykori játszótársáról. Hozzátette, hogy szerinte a klub jövője érdekében el kell őt engedni, s a következő két-három évben fiatal, sikerre éhes játékosokkal kell visszaterelni a Unitedet a helyes útra. Az MU 36 éves legendája az Instagram-oldalán megosztott egy képet a hétfői beszélgetésről, amelyen vele egyetemben a Liverpool-legenda Jamie Carragher is szerepel. Cristiano Ronaldo a fotó alatt nekik címezte a hozzászólását az Instagramon. Rooney bejegyzésén most 183 ezer lájk van, Ronaldo kommentjén 222 ezer.

„Ma reggel láttam (Ronaldo kommentjét – a szerk.) – válaszolta a Derby County menedzsere újságírói kérdésre a csütörtöki sajtótájékoztatón. – Azt mondanám, hogy minden bizonnyal nincs olyan futballista a bolygón, aki nem féltékeny Cristianóra.”

„A karrierje, a megnyert trófeái, a pénz, amit megkeresett…, a kockahasa! Lionel Messin kívül minden játékos féltékeny Cristianóra” – tette hozzá Rooney.


Rooney kijelentéseiről bővebben ide kattintva olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik