Rooney lezárta a témát (Fotó: Getty Images)

 

 
Cristiano Ronaldo két szóban reagált Rooneyék kritikájára
„Továbbra is maga a gólveszély, de ennél több kell” – Rooney CR7-ről

„Cristiano Ronaldo már nem ugyanaz a játékos, mint a húszas éveiben volt. Ez a futball. A kapu előtt továbbra is maga a gólveszély, de a játék többi elemében ennél többre van szüksége a csapatnak” – jelentette ki hétfőn Wayne Rooney egykori játszótársáról. Hozzátette, hogy szerinte a klub jövője érdekében el kell őt engedni, s a következő két-három évben fiatal, sikerre éhes játékosokkal kell visszaterelni a Unitedet a helyes útra. Az MU 36 éves legendája az Instagram-oldalán megosztott egy képet a hétfői beszélgetésről, amelyen vele egyetemben a Liverpool-legenda Jamie Carragher is szerepel. Cristiano Ronaldo a fotó alatt nekik címezte a hozzászólását az Instagramon. Rooney bejegyzésén most 183 ezer lájk van, Ronaldo kommentjén 222 ezer.

„Ma reggel láttam (Ronaldo kommentjét – a szerk.) – válaszolta a Derby County menedzsere újságírói kérdésre a csütörtöki sajtótájékoztatón. – Azt mondanám, hogy minden bizonnyal nincs olyan futballista a bolygón, aki nem féltékeny Cristianóra.”

„A karrierje, a megnyert trófeái, a pénz, amit megkeresett…, a kockahasa! Lionel Messin kívül minden játékos féltékeny Cristianóra” – tette hozzá Rooney.


Rooney kijelentéseiről bővebben ide kattintva olvashat!