MU: ennek a két csapatnak ajánlották fel CR-t – sajtóhír

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2022.08.16. 16:09
Olasz sajtóhírek szerint két Serie A-s csapatnak is felajánlotta az utóbbi hetekben Cristiano Ronaldót ügynöke, Jorge Mendes. És állítólag válasz is érkezett már…

Egybehangzó angol lapértesülések szerint Cristiano Ronaldo eldöntötte, távozni akar a Manchester Unitedtől, és mivel a csapatmorálra sincs jó hatással a hitevesztett portugál klasszis, már a „vörös ördögöknél” is hajlandóak tárgyalni az elengedéséről.Cristiano Ronaldo eldöntötte, távozni akar a Manchester Unitedtől, és mivel a csapatmorálra sincs jó hatással a hitevesztett portugál klasszis, már a „vörös ördögöknél” is hajlandóak tárgyalni az elengedéséről.

A BBC információi szerint olyan szinten eldurvult a helyzet, hogy a Manchester United vezetősége úgy látja, ha nem jön erősítés Cristiano Ronaldo helyére, akkor is jobban járnak, ha elengedik a támadót, mert óriásit segíteni a közhangulaton a csapatnál a távozása.

Két olasz csapatnak is felajánlotta ügynöke Cristiano Ronaldót (Fotó: Getty Images)
Két olasz csapatnak is felajánlotta ügynöke Cristiano Ronaldót (Fotó: Getty Images)

A Corriere dello Sport beszámolója szerint Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo ügynöke az utóbbi hetekben két olasz csapatnak, az AC Milannak és az Internek is felajánlotta ügyfelét, ám rövid gondolkodás után mindkét milánói együttes úgy döntött, köszönik, de nem élnek a lehetőséggel.

A problémát mindkét esetben a portugál fizetése okozta, ugyanis a keret megkurtítása nélkül egyelőre sem az Inter, sem a Milan nem tudná megoldani, hogy kifizessék az évi 25-30 millió eurós fizetésre vágyó Ronaldót. Ez ugyanis nagyjából a háromszorosa annak, mint amennyit a milánói kluboknál a legjobban kereső játékosok hazavisznek.

És Jorge Mendes azóta sem talált olyan csapatot, amelynek így augusztus végén maradt ennyi felesleges pénze a kasszában…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik