MU: „Elcserélni Pogbát Eden Hazard-ra? Miért ne?”

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2021.05.01. 17:30
Mino Raiola a futballvilág egyik legismertebb menedzsere – nem véletlenül. Amellett ugyanis, hogy a többek közt Erling Haaland és Paul Pogba ügyeit intéző ügynök nagyon jó a szakmájában, szeret olyan nyilatkozatokat tenni, amivel a címlapokra küldi ügyfeleit. Most is ez történt.

A holland ügynök az AS-nek adott interjút, és ha már ott volt, gondolta megint felkavarja egy kicsit az állóvizet.

Raiola Paul Pogbáról beszélt, és finoman megjegyezte, a francia nagyon szívesen futballozna a Real Madridban.

Pogba a Real Madridban, Hazard a Manchester Unitedben? (Fotó: Getty Images)
Pogba a Real Madridban, Hazard a Manchester Unitedben? (Fotó: Getty Images)

„A célom mindig az, hogy a játékos álmai teljesüljenek. Meglátjuk, milyen tervvel áll elő a Manchester United. Mert Pogbát mindig csak egy dolog érdekelte, az, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját és minél több serleget gyűjtsön be. Hogy ezt a Uniteddel vagy egy másik csapattal hozza majd össze? Meglátjuk!” – fogalmazott a szokásos stílusában Raiola.


„Pogbának a Real Madrid mindig is egy szimpatikus opció volt. Többek közt Zinédine Zidane miatt is, hiszen ő volt a példaképe. Az egyetlen probléma, hogy két ekkora csapat nagyon nehezen tud megegyezni egy ilyen fontos játékos átigazolásáról” – tette hozzá az ügynök.

Raiolának persze rögtön támadt is egy ötlete, hogy lehetne megoldani ezt a problémát.

„Mi van, ha a Real Madridnál úgy döntenek, egy cserében is benne lennének? Miért ne cserélhetné el a Manchester United Paul Pogbát Eden Hazard-ra? Ha mindenkinek tetszik az ötlet, miért ne?” – tette fel a költői kérdést a francia menedzsere.


Pogba szerződése 2022 nyarán jár le a Manchester Unitednél. A középpályás piaci értékét a mértékadó transfermarkt.de 60 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik