Ha minden jól megy, Pogba a Milan ellen térhet vissza (Forrás: AFP)

 

A Manchester United vasárnap 1–0-ra legyőzte hazai pályán a West Ham Unitedet a Premier League 28. fordulójában, így változatlanul a második helyen áll. Ole Gunnar Solskjaer csapata úgy nyert az ötödik pozícióban tanyázó „kalapácsosok” ellen, hogy több kulcsjátékos is hiányzott – így Anthony Martial, David de Gea, Donny van de Beek, Edinson Cavani és Paul Pogba.

A „vörös ördögök” várhatóan kiegészülnek az AC Milan elleni Európa-liga-nyolcaddöntő csütörtöki visszavágójára, amelyet a San Siróban játszanak – az első mérkőzés végeredménye 1–1 lett.

Nagyon remélem, hogy négy vagy öt játékosunk visszatérhet a Milannal szemben – idézi az ESPN Solskjaert. – Valószínűleg Anthony és Edinson megfelelő állapotba kerül csütörtökig, és abban bízom, hogy Donny is. Paulra is számítok, ráadásul, ha minden igaz, David addigra szabadulhat a karanténból.”

Mint arról beszámoltunk, De Gea születendő gyermeke miatt utazott Spanyolországba – noha azóta már visszatért Angliába, a kormány koronavírus-járvány elleni védekezési szabályozásai miatt kénytelen volt karanténba vonulni.