MU: C. Ronaldo ismét zöld-fehérben? BL-főtáblás csapattal tárgyalhatnak

Vágólapra másolva!
2022.07.29. 11:07
null
Ronaldo visszatér Portugáliába? (Fotó: Getty Images)
Cristiano Ronaldo és ügynöke tárgyalna a Sportinggal, miután az ötszörös aranylabdás labdarúgó elhagyná az angol Manchester Unitedet – értesült a The Athletic.

 

A 37 éves portugál klasszis korábbi egybehangzó médiabeszámolók szerint családi okokból hagyná el a Manchester Unitedet, ugyanakkor a távozási szándékban szerepet játszhat az is, hogy az MU hatodikként zárta az elmúlt idényt, így csupán az Európa-liga csoportkörében szerepelhet.

A portugál bajnokságban legutóbb ezüstérmes Sporting ellenben ott lesz a Bajnokok Ligája főtábláján, márpedig Cristiano Ronaldo már hangsúlyozta, hogy a legrangosabb európai kupasorozatban akar szerepelni, amelyben övé a legtöbb lejátszott mérkőzés, a legtöbb gól és gólpassz rekordja is. Ráadásul a lisszaboni klub CR nevelőegyesülete is: 1997-től 2003-ig futballozott az alakulatban, mielőtt – első ízben – Manchesterbe szerződött.

Azóta volt a Real Madrid és a Juventus labdarúgója is, majd tavaly nyáron visszatért a Unitedhez, amelyhez jövő nyárig köti a szerződése.

Július közepén Erik ten Hag, az MU menedzsere hangsúlyozta, hogy meg akarják tartani Ronaldót. Egyúttal cáfolta a távozásáról szóló híreket, miután szóba hozták a Chelsea-vel, a Bayern Münchennel, a Paris Saint-Germainnel, valamint a Napolival is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik