MU: bónuszok mindenhol! Kiszivárgott Depay szerződése

Vágólapra másolva!
2016.04.04. 19:16
Memphis Depay, a Manchester United 22 esztendős holland sztárja sem úszta meg, hogy a Football Leaks kiszivárogtassa szerződésének részleteit. És persze ezúttal sem épp kevés pénzről van szó...

Ahogy az a papírokból kiderül, Depay éves fizetése 2015 júliusától 2016 júniusáig 5.2 millió font (6.5 millió euró), ezt követően, egészen 2019-ig, a szerződés lejártáig 3.9 millió fontot (körülbelül 5 millió euró) tehet zsebre.

Az érdekesebb számokat azonban a bónuszoknál lehet fellelni: amennyiben a Manchester United a következő három kiírás valamelyikében ott lesz a Bajnokok Ligájában, úgy Depay éves fizetése 1.3 millió fonttal nő abban az évben, amelyikben a klub ott van a legrangosabb kupasorozatban.

Az MU további félmillió fontot fizet a hollandnak, amennyiben 2018-ban még mindig a csapatnál lesz, ezt Depay úgymond klubhűsége miatt kapná meg.

Az sem mindegy, hány mérkőzésen lép pályára a 22 esztendős támadó. Húsz összecsapás után 250 000 font, negyven találkozó után pedig további 250 000 font üti a markát. Ha kezdőként szerepel a gárdában, azért húszezer fontot kap, ha csereként áll be, akkor tízezret.

A szerződésben az Aranylabdával kapcsolatban is vannak rendelkezések – Depay egymillió fontot kap, ha megnyeri a díjat, 500 000-et, ha első háromban végez a szavazáson, Aranylabda-jelölésért pedig százezer font jár.

Természetesen a kupagyőzelmekért is vaskos pénzt kapna. A Premier League megnyerése esetén 2.5 millió font vándorolna a zsebébe, ha a Manchester United Bajnokok Ligáját nyer, akkor pedig több mint 5 millió!


Kiszivárgott Memphis Depay szerződése, őrületes bónuszokat tartalmaz(Fotó: footballleaks2015.wordpress.com)
Kiszivárgott Memphis Depay szerződése, őrületes bónuszokat tartalmaz(Fotó: footballleaks2015.wordpress.com)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik