MU: Az önző Ronaldo Ten Hag kezére játszott – lapszemle

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.14. 13:08
null
Az egyik angol lap szerint Ronaldo Ten Hag kezére játszott (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, nagy vihart kavaró interjút adott Cristiano Ronaldo Piers Morgannek a TalkTv vasárnapi adásában. A 90 perces beszélgetésben a portugál sztár élesen bírálta a Manchester Unitedet és annak menedzserét, Erik ten Hagot is. Megnéztük, mit írnak az interjú kapcsán az angol oldalak.

Az önző Ronaldo Ten Hag kezére játszott – írja címében a The Telegraph, megjegyezve, bár Ronaldo néhány aggálya valóban komoly, de ő túlságosan önközpontú, s nem tudja, milyen haragot váltott ki a Manchester Unitedből az általa adott interjú.

A Daily Mail azt írja, maga Ronaldo kereste meg Piers Morgant, hogy interjút adhasson neki, s a világbajnokság előtt akkor fogalmazta meg problémáit, amikor elhagyta a Manchester Unitedet, hiszen a napokban csatlakozik a portugál válogatott keretéhez.

A lapnak név nélkül nyilatkozott Cristiano Ronaldo egyik csapattársa is, aki úgy érzi, a portugál az interjújával tiszteletlen volt saját csapattársaival, a menedzserrel és a vezetőséggel szemben is.

Jamie Carragher, a Liverpool egykori játékosa Twitter-oldalán azt emelte ki, hogy Ronaldo nem tiszteli a menedzsert. A korábbi védő megemlítette, hogy a portugál sztár nyíltan távozni akart a klubtól, majd megtagadta a pályára lépést és a lefújás előtt az öltözőbe vonult. Carragher szerint ilyen előzmények után a United-szurkolók 99 százaléka Erik ten Hag mellett áll, ami azt mutatja, hogy Ronaldo rosszul kezelte a helyzetet.

Carragher később saját posztjára is reflektált tréfásan: az egy százalék valószínűleg Rio Ferdinand, Roy Keane és Patrice Evra.


Cristiano Ronaldo szinte biztos, hogy soha nem játszik már a Manchester Unitedben – summázta az eseményeket a SportBible.



A hírek szerint egyébként a Manchester United vezetősége hétfőn (ma) ül le egyeztetni Erik ten Haggal arról, milyen büntetést kapjon a portugál sztár.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik