MU: az 50 milliós védő helyére a Barcelona játékosa jöhet – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.08.31. 12:10
null
Destnek több kérője is van (Fotó: AFP)
A Manchester United labdarúgócsapata jobbhátvéd poszton erősítene: az FC Barcelona amerikai válogatott bekkje, Sergino Dest érkezhet az Old Traffordra, de ennek van egy feltétele...


Fabrizio Romano értesülései szerint az FC Barcelona játékosának több opciója is lehet: a Villarreal kölcsönszerződéssel csábítaná magához Destet, aki állítólag hajlana is az üzletre.

A Villarreal mellett ugyanakkor a Manchester United is szeretné megszerezni a 21 éves védőt, a csapat menedzsere, Erik ten Hag jól ismeri a fiatal futballistát, korábban az Ajaxban dolgoztak együtt.


Az MU-nál viszont csak akkor jöhet szóba Dest szerződtetése, amennyiben sikerül csapatot találni Aaron Wan-Bissakának. A 24 éves angol hátvéd 2019 nyarán 50 millió fontért igazolt a Manchester Unitedhez, ám nem sikerült beváltania a hozzá fűzött reményeket – Ten Hag egyáltalán nem számol vele, jelenleg Diogo Dalot a kezdő jobbhátvéd.

A manchesteriek James Garnert sem marasztalják – a fiatal középpályás az Everton futballistája lehet 15 millió fontért cserébe. A liverpooliak egyébként hamarosan bejelenthetik Idrissa Gueye érkezését is, aki korábban pont a Goodison Parkot hagyta ott a Paris Saint-Germain kedvéért.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik