MU: Alexis Sánchez elköszönt a csapattársaitól – kép

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.29. 19:53
Mint arról beszámoltunk, Alexis Sánchez szerdán Milánóban járt, hogy az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatok elvégzése után aláírhasson az Interhez. A hivatalos bejelentés még nem történt meg, de a chilei labdarúgó most újabb jelét adta a klubváltásnak: az Instagram-oldalán köszönt el a manchesteri csapattársaitól.

Alexis Sánchez a két fotó mellett sok sikert kívánt az idényre a Manchester Unitednek és az eddigi csapattársainak. A 30 esztendős támadó egy évre, kölcsönbe kerülhet a milánói klubhoz.

Good luck boys for the rest of the season @manchesterunited

16.6k Likes, 390 Comments - Alexis Sanchez (@alexis_officia1) on Instagram: "Good luck boys for the rest of the season @manchesterunited"



A chilei támadó 2018 januárjában az Arsenaltól igazolt a Manchester Unitedhez, ám az eltelt másfél évben összesen csak három gólig jutott a bajnokságban.

A Sky Italia értesülései szerintaz Inter 4.5 millió fonttal beszáll Sánchez éves fizetésébe, de nem szerez opciós jogot a végleges megvásárlására. A futballista járandóságának fennmaradó részét (körülbelül 6 millió font) az új idényben is az MU állja.A milánói klub a chilei kölcsönvételéért a korábbi információk alapjánnagyjából 2 millió fontot fizet az angoloknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik