MU: a Wigan edzője szerint Valencia olyan hatékony, mint C. Ronaldo

Vágólapra másolva!
2010.03.01. 16:41
Roberto Martínez, a Wigan Athletic labdarúgócsapatának menedzsere szerint Antonio Valencia ugyanolyan hatékony a Manchester Unitedben, mint Cristiano Ronaldo volt.

Annak ellenére, hogy Antonio Valencia karrierje a manchesteri csapatban lassan indult be, Roberto Martínez úgy véli, hogy a fiatal támadó van olyan hatékony a „vörös ördögök" számára, mint a portugál zseni volt. Valencia 16 millió fontért érkezett a Manchester Unitedhez, amikor Cristiano Ronaldo a Real Madridért elhagyta a csapatot.

A 24 éves szélső kilenc gólpasszt adott és hét gólt lőtt minden versenysorozatot tekintve ebben az idényben, ráadásul igen jól megérteti magát Wayne Rooneyval – a United csatára az utóbbi hetekben sorra talál be fejjel Valencia beadásaiból.

„Sosem lehet teljesen helyettesíteni Ronaldót, de ahogy Antonio az MU szélsőjeként futballozik, ugyanannyira hatékony, mint Ronaldo játéka volt. Ronaldo esetében a világfutball egy kiemelkedő stílusú egyéniségéről beszélhetünk, Valencia ugyanolyan hatékony, mint ő volt, de teljesen más a stílusa" – nyilatkozta Martínez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik