MU: „A klubnál jelenleg Rashfordnál jobb játékosra van szükség”

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.02.24. 11:52
null
Rashford nincs élete formájában (Fotó: AFP)
Mint ismert, a Manchester United 1–1-re végzett az Atlético Madrid vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének odavágóján. A meccs után Jamie Carragher a jelenlegi idényben igencsak gyengén futballozó Marcus Rashfordot kritizálta.

 

Bár a Manchester United nem játszott igazán jól az Atlético Madrid ellen, Ralf Rangnick együttese Anthony Elanga kései góljával kiharcolta az 1–1-es döntetlent, így jó pozícióból várhatja a visszavágót.

ANTHONY ELANGA GÓLJÁT MEGTEKINTHETI IDE KATTINTVA!

Az MU támadósora alig volt képes helyzetet kialakítani, s ebben nyakig benne volt Marcus Rashford is – éppen őt váltotta Elanga az utolsó negyedórában.

A lefújás után a Liverpool egykori legendás védője, Jamie Carragher kritizálta az angol szélsőt.

„Marcus Rashford már gyerekkora óta ebben a csapatban játszik. Azt gondolom, jelenleg ott tartunk, hogy nem kellene a kezdőben lennie. A mostani kiírásban mutatott teljesítménye alapján legalábbis semmiképp sem.”

„Többször van ott a kezdőben, mint a kispadon. Amikor mindenki egészséges, valahogy akkor is helyet kap. Még mindig várunk arra a Rashfordra, aki szállítja az MU-nak a trófeákat, de egyszerűen még nem tart ott. A Manchester Unitednél jelenleg egy nála jobb játékosra van szükség” – tette hozzá Carragher.

A még mindig csak 24 esztendős futballista ebben az idényben 22 mérkőzésen mindössze ötször volt eredményes – igaz, sérülések is hátráltatták.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
ATLÉTICO MADRID (spanyol)–MANCHESTER UNITED (angol) 1–1 (1–0)
Madrid,
Wanda Metropolitano, 63 273 néző. Vezette: Ovidiu Hategan (román)
ATLÉTICO: Oblak – Szavics, Giménez, Mandava – Vrsaljko, M. Llorente, Kondogbia, H. Herrera, Renan Lodi (Lemar, 76.) – Á. Correa, Joao Félix (Griezmann, 76.). Vezetőedző: Diego Simeone
MAN. UNITED:
De Gea – Lindelöf (Wan-Bissaka, 66.), Maguire, Varane, Shaw (Alex Telles, 67.) – Pogba (Matics, 66.), Fred – Sancho (Lingard, 82.), Bruno Fernandes, Rashford (Elanga, 75.) – C. Ronaldo. Menedzser: Ralf Rangnick
Gólszerző: Joao Félix (7.), ill. Elanga (80.)

A visszavágót március 15-én játsszák le.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik