MU: a csapattársak nem hiszik, hogy CR marad a klubnál a vb után

Vágólapra másolva!
2022.11.16. 13:11
null
Úgy fest, Cristiano Ronaldo számára nincs visszaút (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, vasárnap másfél órás interjút adott Piers Morgannek a TalkTV-ben Cristiano Ronaldo, az angol Manchester United ötszörös aranylabdás portugál sztárja, aki többek között azt mondta, a klub elárulta őt, illetve azt is, hogy nem tiszteli Erik ten Hag menedzsert, mert ő sem tiszteli a portugált. A nagy vihart kavaró interjú keltette botrány szerdán már odáig jutott, hogy a csapattársak sem feltétlenül hiszik, hogy CR a vb után maradna a klubnál.

Ronaldo meghökkentő nyilatkozata után a csapat menedzsere,Erik ten Haghétfőn találkozott a klub vezetőségével,Joel Glazer, társelnökkel, Richard Arnold vezérigazgatóvalésa futball-igazgatóJohn Murtoughfal, és megvitatták, milyen szankciókkal szembesítsék a portugál klasszist.

Ten Haag az ESPN szerint azt mondta, hogy nem szeretné, ha Ronaldo újra pályára lépne a klub színeiben, ráadásul a tárgyalás után jogi tanácsokat kér, a helyzet legjobb kezeléséhez.

Az amerikai sportcsatorna szerdán aztán tovább göngyölítette a sztorit, és arról számolt be, hogy értesülései szerint a Manchester United keretéhez tartozó játékosok többsége nem hiszi, hogy van még visszaút a portugál számára.

Mint ismert, Cristiano Ronaldo személyes okokra hivatkozva nem vett részt csapata nyári edzőtáborában,majd az MU Angliába való visszatérése után már csatlakozott a társaihoz, dea Rayo Vallecano elleni felkészülési mérkőzés félidejében lecserélt Ronaldo még a mérkőzés lefújása előtt elhagyta a stadiont.Az esetet akkor elfogadhatatlannak titulálta Ten Hag, de Ronaldoa Tottenham elleni bajnokin is megtagadta (csereként) a pályára lépést, és ismét idő előtt az öltözőbe vonult.Ezért a holland szakembernem nevezte őt a Chelsea elleni találkozóra.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik